Gość Kacper Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Witam! Mam żylaki powrózka po stronie lewej, i chyba zaczynają się robić po stronie prawej, aczkolwiek z obu stron są bardzo małe, byłem u chirurga, ten stwierdził że operacji robić nie trzeba, ze względu na ich rozmiar. Ale moje pytanie to dlaczego podczas wytrysku nasienia one się napompowują? (napompowują się jakby to ująć na dole jądra) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Bo w chwili podniecenia seksualnego dochodzi do przekrwienia narządów płciowych co związane jest także z utrudnionym odpływem krwi żylnej. To naturalna sytuacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 A mam jeszcze pytanie odnośnie robienia brzuszków, czy to dopuszczalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi