Gość rafał Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Witam. Od roku zauważyłem że po paleniu papierosów powiekszaja mi sie wezly chlonne. Na poczatku powiekszaly sie pod pachami potem po prawej stronie szyi. Bylem u lekarza na badaniach u laryngologa i na usg szyi i nic nie zdiagnozowano. W okresie wakacji bylo to jakby mniej odczuwalne a potem znow sie nasiliło tym razem bardziej na szyi doszlo do stopnia bólu przy przelykaniu śliny ale zaznaczam że tylko jak pale po dniu niepalenia jest lepiej ale raz na jakis czas odczówam klójacy ból w tylnej lewej części głowy a ostatnio też coraz czesciej w lewej części brzucha na wysokosci około pępka. Wiem że musze rzucic palenie ale czy zrobic cos jeszcze? Bede wdzieczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Wystarczające będzie rzucenie całkowite palenia papierosów skoro wszystkie przeprowadzone badania nie wykazują jakiejkolwiek patologii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paulina Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Rafal i jak? Wszystko ok od czasu twojego posta? Rzuciles fajki? *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paulina Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 W dniu 1.05.2014 o 09:18, Gość rafał napisał: Witam. Od roku zauważyłem że po paleniu papierosów powiekszaja mi sie wezly chlonne. Na poczatku powiekszaly sie pod pachami potem po prawej stronie szyi. Bylem u lekarza na badaniach u laryngologa i na usg szyi i nic nie zdiagnozowano. W okresie wakacji bylo to jakby mniej odczuwalne a potem znow sie nasiliło tym razem bardziej na szyi doszlo do stopnia bólu przy przelykaniu śliny ale zaznaczam że tylko jak pale po dniu niepalenia jest lepiej ale raz na jakis czas odczówam klójacy ból w tylnej lewej części głowy a ostatnio też coraz czesciej w lewej części brzucha na wysokosci około pępka. Wiem że musze rzucic palenie ale czy zrobic cos jeszcze? Bede wdzieczny za pomoc Hej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 To chyba jednak było coś niebezpiecznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damian Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 bo co? nieodpowiada tzn ze nie zyje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loveawake.ru Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 no sorrry jestem dziewczyną albo kotkiem.. ale nie chłopakiem prócz HP, MP i EXP przy profilu jest też różowe kółeczko z krzyżykiem i niebieskie ze strzałeczką - różowe z krzyżykiem świadczy o tym że użytkownik uważa się za kobietę.. a przynajmniej ma zamiar za takową uchodzić na tym forum.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi