Gość majka Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Witam, jestem po artroskopii barku prawego. Diagnoza była taka, *zerwane ścięgna podłopatkowego, ciasnota pobarkowa*. Ściegno nie zostało przyszyte i powiedziano mi, że to nie będzie miało znaczenia. A bark nadal boli. Czy rzeczywiście tak jest, że nie ma znaczenia przyszycie bądź nie, tego ścięgna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Jeśli tak stwierdził ortopeda to na pewno nie ma co do tego wątpliwości. Myślę, że przyszycie ścięgna nie spowoduje wycofania się dolegliwości bólowych. Radzę jeszcze w tej sprawie udać się na konsultację do lekarza specjalisty rehabilitacji. Prawdopodobnie odpowiednia rehabilitacja pomoże w przezwyciężeniu dolegliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi