Gość kris Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Witam jestem po zlamaniu kosci udowej przeszedlem zabieg wprowadzenia gwozdzia srodszpikowego i mam wrażenie ze rusza mi sie ta kosc czy to normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 To raczej nieprawidłowy objaw. Radziłbym z tym problemem ponownie udać się na kontrolę do prowadzącego ortopedy. Musi Pana zbadać bezpośrednio i być może zaleci kontrolne RTG celem oceny zespolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iwona Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Witam miesiąc temu doznałam urazu podkrętarzowe złamanie kości udowej, mam wprowadzony gwóźdź śródszpikowy. Miejsce po operacji zrobiło sie twarde i wzdłuż nogi od kolana do kostki jest twardy pasek o szerokości ok 5 cm. A do tego noga robi się gorąca - robię sobie okłady. Robiłam badania- crp jest trochę za wysokie, a ob spada. Nie wiem czy to normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi