Gość Bartek Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Witam, minęło pół roku od mojej operacji wyrostka robaczkowego, a często odczuwam dziwne skurcze, delikatnie bolesne w środkowej części brzucha. Często siedząc przez dłuższy czas odczuwam także dyskomfort w środkowej części brzucha. Mam wrażenie, że wypróżniam się częściej niż poprzednio. Prosiłbym o jakieś wskazówki, co to może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrycja Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Ja mam 15 lat i tez miałam operacje usuwali mi wyrostek bo miałam go cały w ropie . Juz minęło tydzień od operacji a dalej mnie boli brzuch i mam bolesne skurcze promieniuje on z prawej strony . Proszę pomóżcie i powiedzcie czy te skurcze mają być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi