Gość cezary Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Witam dzisiaj spadł mi kawałek drewna na stopę . Na początku nic nie bolało ale teraz mam problemy z chodzeniem strasznie mnie boli.Opuchlizny nie mam.Czy to może być jakieś złamanie albo coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania. Być może to zwykłe stłuczenie, a być może złamanie (jeśli to był niewielki kawałek drewna to raczej wątpię). Najlepiej, żeby bezpośrednio zbadał Pana lekarz i jeśli będzie podejrzenie złamania to tylko zdjęcie RTG może wyjaśnić tą sytuację. W chwili obecnej można zastosować żele i maści przeciwzapalne i przeciwbólowe dostępne bez recepty. Jeśli ból nie ustąpi na pewno trzeba zgłosić się do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi