Gość Michal83 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Jestem 4 tygodnie po laparoskopii wyrostka robaczkowego z zapaleniem otrzewnej, które odbyło się bez żadnych powikłań. Chciałem się dowiedzieć po jakim czasie mogę zacząć ćwiczyć aeroby (bieganie, pływanie, jazdę na rowerze), siłownię (wszystkie partie mięśniowe wraz z brzuchem) oraz korzystać z sauny ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Chciałem się dowiedzieć po jakim czasie mogę zacząć ćwiczyć aeroby (bieganie, pływanie, jazdę na rowerze) - po miesiącu siłownię (wszystkie partie mięśniowe wraz z brzuchem) - po 2-3 miesiącach oraz korzystać z sauny ? - już można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi