Gość RadosławKA Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Witam mam 25 lat od ok 7 lat mam problemy z żołądkiem i jelitami . na początku były wrzody dwunastnicy , potem lekarze wykryli ZJD , kiedy dolny Odcinek sie uspokoi to zaczyna się problem z górą , Podczas ostatnich dwóch ostatnich gastroskopii lekarz powiedział mi że mam dużo żółci cofającej się do przełyku , regularnie biorę leki i powoli dolegliwości przechodzą lecz jest jeden największy problem którego nie mogę się pozbyć . jak wykonuję jakieś ćwiczenie siłowe , czy nawet bieganie nagle pojawia się mi w gardle dziwna kluska,flegma,kulka która jest tak gęsta że muszę ją odksztusić(wycharkać) pojawia się odruch wymiotny i lekki ból brzucha . dodam że jestem osobą nerwową . Denerwuje mnie to ponieważ nie mogę normalnie wykonać podstawowego ćwiczenia siłę mam ale to dziadostwo uniemożliwia mi normalne zachowanie się . Co to może być i czy to można wiązać z refluksem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Halina Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 A wykluczyłaś alergię i astmę? bo takie wydzieliny to raczej z oskrzeli lub płuc. Najlepiej idź do lekarza i powiedz, że Ci się zbiera śluz i musisz odpluwać. Może sam zaradzi lub da Ci skierowanie do pulmonologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi