Gość goska Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Okolo 4 miesiace temu stanelam tak nie fortunnie ze poczulam tylko bol w lewym kolanie i nie moglam wyprostowac nogi bo cos mi ja blokowalo,pojechalam do ortopedy ktory stwierdzil ze prawdopodobnie rzepka lub lakotka i kazal chodzic w stabilizatorze 7 tygodni i dal 20 zabiegow.Po rehabilitacji bylo dobrze,lecz teraz okolo miesiace kolano boli znow i cos w niej strzela,bylam znow u ortopedy ktory znow mi kazal chodzic w stabilizatorze przez miesiac i zrobic usg.Bylam prywatnie na usg i ortopeda ktory je robil stwierdzil ze na usg nic nie widac ale prawdopodobnie lakotka sie zwija czy jakos tak i napisal lekarzowi do ktorego bede szla na kontrol ze ma mnie polozy na oddzial i zrobic artroskopie.Mam prosbe co to moze byc bo najgorzej boli jak wchodze po schodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi