Gość krzysztof66 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Witam. jestem zawodowym sportowcem, mój sport opiera się glownie na skakaniu na bardzo wysokim poziomie, niestety w wieku 24 lat mam nawrot choroby i opuchnieta guzowatość oraz dość duzy bol, przyczyna sa prawdopodobnie niesamowicie rozbudowane i silne miesnie czworoglowe. Czy stosowanie żywokostu lekarskiego w formie okladow i masci jest dobrym rozwiązaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Oczywiście, że można taki preparat stosować jednak skuteczność może być wątpliwa. Radzę w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z ortopedą, który po badaniu wyjaśni przyczyny problemu i zaleci odpowiedni sposób postępowania (zapewne odpowiednie preparaty farmaceutyczne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Witam, mam również 24 lata i podobny problem! Silnie rozbudowane mięśnie i silny ból w przytaczanym miejscu. Krzysztof odezwij się co zrobiłeś z tym problemem. pomn_90@tlen.pl Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi