Gość wolas Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Złamałem obie kości w lewej rece, zostały połączone płytkami LCP, po 4 miesiącach w kości promieniowej brak zrostu, połączenie sie poluzowało i rusza mi się kość nie wiem co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 W tej sprawie decyzję musi podjąć prowadzący ortopeda. Być może w takim przypadku będzie konieczna ponowna operacja i zespolenie kości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wolas Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 okazało się, że płytka lcp złamała sie. Czy jest to możliwe aby tytanowa płytka uległa uszkodzeniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tom3k Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 MATEUSZ.. zostaw promocje swojej dziadowskiej firmy na inne fora... Człowiek ma problem zdrowotny a ty tylko odszkodowania.. nie udław się swoją prowizją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wolas Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 orientuje się ktoś czy taka płytka może ulec złamaniu, ponoć jest to płytka tytanowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ALA Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 ja również jestem po złamaniu obu kości przedramienia lewego wypadek miałam 01.06.2011 roku ale na zrośnięcie sie kości mój ortopeda dał mi 1,5 roku po rtg za 4 mis. nie było widać jeszcze zrośnięcia dopiero lekkkie zarysy widoczne tylko przez lekarza.22 miesiące po operacji stabilizacji kości usunięto mi płytki ale ręka cały czas mnie boli i mam ją oszczędzać . Polecam dużą cierpliwość i wizytę u ortopedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wolas Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 jestem po wymianie płytki i wszczepieniu komórek macierzystych ze szpiku, zabieg mialem 26 stycznia. gips mam mieć do 1 kwietnia. udało mi się zaopatrzyc w exogen czekam na wizyte aby lekarz wyciął mi okienko w gipsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wolas Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 dzisiaj po zdjęciu rtg zauważyłem że kośc promieniowa jest przesunięta do środka, nie wiem czy zespolenie się obluzowało(mam nadzieje ze nie bo już psychicznie tego nie wytrzymuje) czy tak poprostu krzywo mi ja złozyli ale watpie w to, jutro wizyta więc się wszystko okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi