Gość AnonimowyAnonimowiec Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Witam jestem już od 2tyg po wycięciu Ropnego wyrostka robaczkowego sposobem Laparoskopowym. Kiedy mogę zacząć ćwiczenia na siłowni. Szwy mam zdjęte , pępek ładnie się goi , blizna z lewej strony ma chyba 1cm , także ładnie się goi. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Po miesiącu od tego typu zabiegu można wrócić do zajęć fizycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AnonimowyAnonimowiec Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Okey , dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi