Gość Proszę o odpowiedż Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Witam ! Mam szewską klatkę piersiową... Czytałam wiele forów, jednak żadne nie są aktualne, chciałabym się dowiedzieć czy pompka która wypych klatkę jest fundowana wiem że kosztuje około 1,5 tys. Nie ukrywam jest to dość duża cena.. Chciałabym się również dowiedzieć czy ciężko zdobyć taka pompkę zdobyć wiem że dawniej trzeba było mieć zaświadczenie od lekarza.. Proszę o pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Niestety, ale taka pompka nie jest refundowana. Trzeba będzie załatwić ją we własnym zakresie i niestety zakup jej będzie trudny. Proszę poczytać sobie na stronie: http://www.klatka.info.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi