Gość ULA Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 witam. mam wielki problem, dn. 07.12 miałam trafilam do szpitala z silmym bółem okazało sie ze jest to zapalenie pecherza moczowego i zaogniony wyrostek, wyrostek został usuniety. ja wipisana ze szpitala w stanie dobrym dn. 12.12. od tego dnie mam gorączke powyz 38 a nawet 39 *c brak apetytu i krystaliczny mocz, stolca nie oddawałam od 12.12. trzymam diete lekkostrawna. boli mnie również w prawym boku na plecach. napomne ze mam astme i zazywam doraznie lek ventolin w spray a przepisane został mi lek cipronex 500g. . mam 20 lat: moje badania:morfolo- leuko 25 er4.2 hgb11.8 htc 34.6 mcv 82 plt 289 przy wyjscciu morfol leu 12 er 3.4 hgb 9.5 hct 28 mcv 83 plt 293 prosze o szybka pomoc, boje sie isc ndo lekarza bo nie chce isc do szpitala. prosze pomóżcie mi:(:(:(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dorota Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Ula - natychmiast do szpitala!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piter Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Dziewczynooooo do szpitala!!! i to już!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ula Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 ale co to jest cos ppowaznego jakies przypuszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 z każdą minutą z która nie idziesz do szpitala zwiększa się szansa że będzie to coś poważnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ula Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 gorączke mam tylko wieczorami zbijam ja apapem i przestaje, czy to moze byc spowodowane zakazeniem drug moczowych znaczy objawy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi