Gość KATIA Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Na badaniu USG znaleziono u mnie w wątrobie *zmianę o charakterze naczyniaka* lekarz powiedział,że nie mam się czym martwić, badać co 6 mies. Nie uspokoiło mnie to w zupełności, zasugerował TK. Gdzie mam się udać i co dalej. Jest coś jeszcze od około 2 miesięcy odczuwam niewielkie kłucie w prawej str.pod żebrami promieniujące niekiedy do pleców do tego bulgotanie, gazy itp. co mam robić. czy jeszcze do tego wszystkiego problemy z jelitami? PROSZĘ O POMOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bariatric Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Przez to ze sie senerwujesz naczyniakiem rozwija sie nerwica żoładka lub / i jelit Przede wszystkim spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kisame Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Proszę się nie denerwować. Na pewno pierwszy krok to skontaktowanie się z lekarzem specjalistą. Aby ułatwić Pani szukanie podaję stronę zapaleniewatroby.medserwis.pl. Myślę, że będzie pomocna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi