Gość Marta Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Witam, Ponad 4 tygodnie temu złamałam kość łódeczkowatą. Do zdjęcia gipsu zostało mi jeszcze 10 dni, ale od kilku dni mam uczucie drętwienia, mrowienia ręki. Nie sądzę, że przyczyną owego uczucia jest źle założony gips, gdyż wcześnie coś takiego nie występowało. Do tego pojawił się dość silny ból ręki. Przez całe 4 tygodnie ból mi towarzyszył, ale z każdym dniem był coraz mniejszy. W momencie, gdy pojawiło się uczucie drętwienia pojawił się silny ból. Czy takie coś jest normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Należy wykonać ponowne zdjęcie rtg. Mogło dojść do martwicy kości, uszkodzenia nerwu, zmian zwyrodnieniowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łódeczkowata Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Witam, mam ten sam problem, szkoda, że nikt nie odpisał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi