Gość thomas72 Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Witam. W dniu wczorajszym dźwignąłem cieżar i poczułem kłujący ból w bicepsie. A sam biceps zdeformował się i mam teraz jak Pudzian. po konsultacji ortopedycznej lekarz stwierdził zerwanie scięgna i dał mi do wyboru leczenie zachowawcze gdzie efektem będzie słabszy o 10-15 % biceps i leczenie operacyjne, które da mi prawie pełna sprawność ręki i brak deformacji. Zastanawiam się co wybrać może mi pomożecie? nadmienię jeszcze, że wykonuje prace fizyczna i prawa ręka jest mi potrzebna. leczenie po operacji będzie tez dłuższe, kilka miesięcy. Proszę o pomoc w podjęciu decyzji, lub wybraniu jakiejś innej alternatywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrek Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 jestem wlasnie po opreacji rekonstrukci ....napisz mi priosze jak to wyglada u ciebie// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi