Gość Patrycja Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Witam ! Pisze do Pana z powodu takiego iz,w ciagu dwoch tygodni mialam 2 razy klucie w dolnej,prawej czesci brzucha,lecz nie bylo to tak ostre , jak opisuja niektorzy w forach. ,chcialabym sie dowiedziec czy jest to prawdopodobienstwo zapalenia wyrostka robaczkowego,czy tez moze cos innego...Od dobrych dwoch lat mam problemy z zapaleniem pecherza...wiec czekam na odpowiedz i dziekuje z gory.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Raczej nie jest to wyrostek. Ostatecznie jednak powinien wykluczyć to lekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justyna Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ja też mam lekkie kłucie, które promieniuje czasem do nogi. Szczególnie, gdy jadę autobusem i trzęsie. Przy podnoszeniu nogi nic nie boli. Mam nadzieję, iż to nie wyrostek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi