Gość Mariola Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 U mojego męża stwierdzono zapalenie opuszki dwunastnicy i przepuklina rozworu przełyku to coś poważnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mariola Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Proszę o odpowiedź na powyższe pytanie. Bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość franek Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 u mnie tez to samo stwierdził lekarz po gastroskopii i do tego HP+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robert Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Stwierdzono u mnie zapalenie opuszki dwunastnicy i przepuklina rozworu przełuku co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość donata Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 stwierdzono u mnie zapalenie opuszki dwunastnicy i hp dodatni co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi