Gość kamyk Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Witam mam taki proble ze rok temu mialem wypadek samochodowy gdzie zlamalem reke a dokladnke kosci wyrostka lokciowego prawej ręki. Operacyjnie zalozyli mi blache by ten lokiec sie dobrze wyleczyl.. A problem mam takk ze ciagle czekam na operacje wyjecha tej blachy a za kazdym razem dostajepozniejszy termin. Czy jest jakis sposob by szybciej mnie z operowalj albo czy gdzies sa prywatne kliniki ktore by wyjeły tę blache ? I czy ile mozna miec w sobie taka blache ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magda Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Płytkę trzeba wyjąć po około roku. W prywatnych klinikach wyjmują takie płytki, lecz cena waha się w granicach 4000 - 4500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi