Gość 12345 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Od kilku lat kiedy dużo chodzę lub biegam zaczynają mnie bardzo boleć kostki i kolana. nie wiem czy wszyscy tak mają czy może to przez buty ale bolą więc czy to jest normalne i czy da się coś z tym zrobić bo niedługo jadę na obóz wędrowny w góry i nie chcę zostawać z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Witam! Istnieje prawdopodobieństwo, iż bóle wynikają z nadmiernego przeciążenia kończyn. Nie można wykluczyć innego rodzaju patologi w obrębie stawów. Proszę udać się na wizytę do specjalisty ortopedy,który będzie miał możliwość określenia przyczyny dolegliwości oraz wdrożenia odpowiedniego leczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi