Gość Nasti Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Od około tygodnia bardzo bolą mnie plecy tylko po prawej stronie, poniżej łopatki. Ból występuje również pod żebrami. Mam również trudności w poruszaniu wtedy prawą nogą. Ból nie jest stały pojawia się najczęściej wieczorem po wysiłku, a w ciągu dnia tylko gdy uciskam żebra po prawej stronie występuje taki ból jak gdyby były stłuczone. 3 miesiące temu przeszłam operację usunięcia wyrostka robaczkowego bez żadnych powikłań. Ale nie sądzę by to miało jakiś związek z obecnym bólem. Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Może to mieć związek z nerkami. Najlepiej udać się do lekarza rodzinnego, który po badaniu lekarskim zleci odpowiednie badania, ewentualnie skieruje do odpowiedniego specjalisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość all Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 mam to samo rowniez pojawilo sie okolo 2-3 miesiecy po wyrostku, i nie wiem co to moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Irena Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Witaj ja mam tak od jakiegoś tygodnia ból pleców pod zebrani z wyczuwalnymi guzkami co to może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi