Gość mama adasia Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Witam wszystkich! Mój syn ma 3 lata, drugi raz w jego zyciu zdarzyła sie taka sytuacja, że po złym postawieniu nogi lewej nagle dziecko przy chodzeniu upada, zrobi 2-3 kroki i noga jakby się nie blokuje i upada bezwładnie, nie skarży się na ból, wcale nie zwraca na to uwagi, jakby nie wiedział co i dlaczego. po ostatnim razie zabrałam dziecko na pogotowie i tam został przyjęty przez chirurga-ortopedę i zdiagnozowany na podstawie kiepskiego rtg że ma nawykowe zwichanie się rzepki kolana prawego, otrzymaliśmy skierowanie do poradni ortopedii i do poradni chirurgicznej... mam pytanie... czy to jest możliwe że takie małe dziecko choruje na taką dolegliwość??? czy on może z tego wyrosnąć??? Do jakiego specjalisty się udać??? dzwoniłam i umówiłam do ortopedy ale za 2 miesiące... czy mogę mu kupić taką ortezę na rzepkę? czy to coś da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mama adasia Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Mała pomyłka....poprawiam się ....po złym postawieniu prawej nogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi