Gość Michał Alex Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Witam! Od jakiegoś czasu bardzo nasiliło mi się strzykanie w prawej kostce a do tego powoli zaczyna dochodzić lekki ból. Nie miałem żadnego urazu kostki. Od paru miesięcy zacząłem intensywniej trenować z naciskiem na długie forsowne biegi i treningi typu CrossFit. Jestem już umówiony do ortopedy ale chcę wiedzieć czy mam się na coś konkretnego nastawić? Zależy mi na czasie z wyleczeniem tej dolegliwości. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Witam! Opisane dolegliwości wskazują na występowanie patologii w obrębie stawu skokowego. W celu określenia dokładnej przyczyny dolegliwości konieczna jest wizyta u specjalisty ortopedy. Po zbadaniu oraz zleceniu dodatkowych badań będzie możliwe postawienie diagnozy oraz zaplanowanie leczenia. Proszę udać się na wizytę w wyznaczonym terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi