Gość kerkia Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Moim problem są kostki, jedną skręciłam około 10 lat temu, była solidnie spuchnięta, sina, bardzo bolała, oczywiście nie byłam u lekarza ani na zwolnieniu zaleczyła się sama, nigdy nie wróciła do stanu pierwotnego, wygląda wiecznie jak spuchnięta, nie boli mnie, nie mam z nią problemów ale wygląda jak spuchnięta bania. Drugą kostkę *podkręciłam* rok temu, nie była w tak ciężkim stanie jak druga ale też nie leczona i też nie wróciła już do siebie, wygląda na lekko opuchniętą, czy można to jeszcze jakoś zlikwidować czy uszkodziłam tkanki i nic się już z tym nie da zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Witam! W celu oceny stawów skokowych powinna Pani udać się do specjalisty ortopedy. Lekarz, po wykonaniu dodatkowych badań, będzie mógł zaproponować możliwe sposoby leczenia dolegliwości. Do poradni ortopedycznej w ramach NFZ konieczne jest skierowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi