Gość Misiek Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Witam miałem i mam okropne bóle rąk w przedramieniach od noszenia skrzynek z mięsem poszedłem do lekarz lecz musiałęm czekać na wizyte 1,5 miesiaca kiedy w końcu nadszedł ten dzień to dostałem skierowanie na prześwietlenie lekarz po zdjęciu stwierdził żę kości były złamane lecz się zrosły i zalecił rehabilitacje . Nie jestem lekarzem ale na zdjęciu wokół złamania są plamy jakby guzy i chciłbym sie dowiedzieć czy jest to coś złego i czy lekarz miał racje co do diagnozy i zalecenia tylko rahabilitacji ? Z góry sory za jakość zdjęcia [img]/ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/577ac4f2f6fe40bf9090e236a93a0ae9.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Przepraszam nie mogłem dodać zdjęcia zdjęcie znajduje się na tej stronie http://www.sfd.pl/z%C5%82amanie_r%C4%99ki_-t927621.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi