Gość raffi Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Witam pare dni temy w skutek bujki stalo mi sie cos z palcem srodkowym w lewej rece .. z poniedzialku na wtorek ok godziny 2 obodzilem sie z strasznym bolem palca , reka od nadgarstka po palec cala napuchnieta ,przypominala rekawiczki nadmuchane na stacji benzynowej... pojechalem na ostry mialem robione zdjecie i bylo na nim widac ewidentnie ze palec jest zlamany lub pekniety ( taka czarna kreska ) lekarz 10 minut sie zastanawial po czym stwierdzil ze jest to stluczenie ,, zalecil szyne gipsowa na 8 dni !?? ! choc mija juz kolejny dzien reka wyglada tak jak wygladala palcem nie potrafie nawet drgnac ... bol jest okropny choc mam 21 lat , mialem juz 3 razy wstrzas mozgu oraz 2 razy obojczyk zlamany wiec wiem co to bol.. ale ten jest....... codziennie biore po 2 tabletki ketanolu bo naprawde wytrzymac sie nie da , a na stluczenie to mi nie wyglada prosze o szybka pomoc nie wiem co robic......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 nie mam pojecia niech wypowie sie ktos kto ma pojecie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi