Gość magda Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Ostatnio dostalam strasznej zgagi, gdzie nigdy jej nie mialam, pozniej nudnosci, bol brzucha i skorcze zoladka, goraczka,dreszcze itd.Nie mialam rozwolnienia a wrecz przeciwnie ciezko mi sie zalatwic. zgage wyleczylam tabletkami ale ciagle powraca, skorcze zoladka rowniez ( moze nie tak nasilone jak za pierwszym razem). moze moj organizm po operacji jeszcze nie przyjmuje potraw ciezkostrawnych i kwasnych?. bo zaczelo sie wszystko chyba od momentu kiedy napilam sie octu *ze sliwek w occie*.co zjem to zaraz czuje sie jakbym zjadla ze 2 kg ziemniakow, wszystko az mi podchodzi do gardla. czy te objawy moga miec zwiazek z wycieciem wyrostka??pytam bo wszyscy wokolo twierdza, ze rana po operacji sie jeszcze nie wygoila i ocet ja podraznil dlatego tak sie czuje, ale przeciez minal juz ponad miesiac od operacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Raczej nie powinno wynikać to z dotychczasowych objawów. Lepiej udać się do lekarza na kontrolę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Mam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karuzo Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Jestm dwa dni po wycieciu wyrostka, w dzien mozna wytrzymac,ale jak przyjdzie czas spania to zwijam sie z bolu i brzuch taki twardy jest.Czy zna ktos na ten ból sposob.dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi