Gość Adam Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Witam, 4 miesiące temu złamałem kość piszczelową w prawej nodze, po zrośnięciu kości noga wciąż puchła, zrobiłem USG i wyszło że mam uszkodzony więzozrost piszczelowo-strzałkowy. W tym celu udałem się do lekarza który ze stopy wyciągnął płyn osoczowy i w to miejsce wstrzyknął jakiś steryd (tak myślę). Stopa rzeczywiście dużo lepiej funkcjonowała ale po dwóch dniach podczas leżenia na prawym bądź lewym boku zaczął się ból w kolanie od zewnętrznej strony, na dodatek odczuwam też bóle w biodrze. Stosowałem naproxen ale nie pomaga, mam pracę fizyczną więc oprócz tych bólów doszedł jeszcze strzykanie w kolanie. Podczas zginania i prostowania kolana nic mnie nie boli. Podejrzewam że te strzykania kolana mogą być spowodowane uszkodzeniem łąkotki. Czy ktoś z Was miał podobne symptomy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 dodam jeszcze że największy ból w biodrze odczuwam podczas unoszenia nogi do góry oczywiście leżąc bokiem i wtedy też boli mnie kolano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi