Gość Łukasz Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Witam, Niecały miesiąc temu doznałem urazu stopy prawej, miesiąc po urazie ortopeda dalej nie powiedział mi co mi dolega. http://imageshack.us/photo/my-images/211/zdjcie0037e001.jpg/ (tu umieszczam zdjęcie stopy dwa tygodnie po urazie, miałem szynę przez te 2 tyg.).Teraz mogę stanąć na całej stopie nawet zrobić przysiad tylko nie stanę na palcach, problem mam również aby się wznieść na palcach czy może to być spowodowane więzadłami w stawie skokowym lub czymś innym proszę o szybką odpowiedź Pozdrawiam Łukasz * ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Zapomniałem również dodać o zgrubieniu od wewnętrznej strony czy możliwe że jest to kostnina?Bo z czasem opuchlizna zeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi