Gość Iwona Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Witam, jutro mija miesiąc od mojego zabiegu usunięcia wyrostka robaczkowego. Nadal jednak odczuwam ból w okolicach cięcia i poniżej niego. Na cięciu i poniżej znajdują się zgrubienia oraz lekka opuchlizna przy okolicy pachwiny. Bardzo proszę o odpowiedź czy wszystko goi się należycie czy mam też powody do niepokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość operowana Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Mnie po operacji wyrostka bolał brzuch w okolicy cięcia przez ok. 2 m-ce. (lekkie opuchnięcie nad blizną było przez 1,5 miesiąca). Lekarz mówił mi że wewnętrzne powłoki mogą regenerować się przez 3-4 miesięcy i jest to normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi