Gość justyna Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 22 wrzesnia mialam operacje usuniecie wyrostka robaczkowego, dodoam tylko , ze mialo to miejsce w tajlandii, na wakacjach. po uplywie 6 tyg wrocilam do pracy fizycznej....od paru dni z prawej strony czuje bol, najwiekszy przy dotyku. kiedy leze lub siedze w pewnej pozycji jest ok...ale przy poruszaniau czuje ciagnacy bol..caly czas w jednym miejscu ponizej pepka z prawj strony... czy to przepuklina??? na poczatku myslalam ze po przepracowaniu sie...teraz zaczelo bolec juz jak wstalam rano...Coz to moze byc?? czy udac sie do ginekologa na usg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xyz Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 no raczej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Mam podobny problem miesiąc temu miałam lapaskopie wyrostka od wczoraj boli mnie pepek i nie ma mowy o dotykaniu ból się nasila gdy go tylko chce dotknąć dodam że mam 17 lat i mieszkam w Londynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi