Gość Katarzyna Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Niedługo czeka mnie operacja usunięcia dużej (10cm) torbieli z jajnika. Torbiel znajduje się obok pęcherza, na która naciska co sprawia, że muszę częściej korzystać z toalety. zastanawiam się po jakim czasie będę mogła ponownie rozpocząć współżycie. czy któraś z Pań jest już po takiej operacji? Serdecznie pozdrawiam, K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Ja wspolzylam miesiac po laparoskopii,tez mialam duza torbiel(endometrialna)jajnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andzia Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Mój lekarz powiedział ze powinnam zaraz zabrać się do roboty dzidziusia:)po laparotomii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość O Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 a ja jestem miesiac po operacji i nieiem czy moge wspolzyc*( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krysia Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 co swedzą was pipki po operacji dawno kutasa nie miałyście w pici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xenia Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Dziewczyny nie przejmujcie sie , dobrze bedie wiadomo ze to boli ale ja dwa tyg po laparoskopii wspolzylam moj chlopak byl delikatny takze nie odczuwalam bolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pacia Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 ja współżyłam po miesiącu trochę bolało ale nie było tak zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paulina Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Mam pytanie mam usunięty jeden jajnik i bardzo bym chciała mieć dziecko wie może ktoś ile po operacji trzeba czekać. z góry dzienkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Martus Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Ja mialam usuniety torbiel 10 cm z jajnikiem lewym i jajowodem,nie kochalam sie z mezem 3 miesiace ..a potem zaczelismy wspolzyc i jestem w ciazy *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Joanna Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Miałam usuniętą torbiel w lewym jajniku 12cm i polip na szyjce macicy ,mięśniaki 3 po 2cm lekarz też kazał brać się do roboty ale po 3 ,4 miesiącach i po diagnozie lekarza po usg itd .To wszystko się musi zregenerować nie powinno się współżyć ale najlepiej zapytać swojego lekarza on powie co i jak .Lepiej nie ryzykować i poczekać .U mnie teraz okazała się torbiel w prawym jajniku o 4 cm .Ale lekarz mówi że zazwyczaj jajnik jeden od drugiego przejmuje i na razie obserwujemy za miesiąc dalej wizyta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi