Gość Adam25 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Mam 25 lat i od dłuższego czasu mam problemy natury gastrycznej. Schudłem w przeciągu prawie 1,5 miesięcy 9kg . Po zjedzeniu posiłku mam problemy aby mi się odbiło, od 3 dni wymuszam wymioty aby pozbyć sie zalegającego powietrza w przełyku gdyż czuje ucisk na klatkę piersiową zaraz po tym czuje jak mnie pali wszytko w srodku. Zrobiły mi się sińce pod oczami i pobolewa mnie mnie prawy bok pod zebrami. Pomocy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Witaj! Tak duża utrata masy ciała w niewielkim odstępie czasu powinna być powodem do niepokoju. Inne opisane objawy sugerują problem z przewodem pokarmowym. Powinieneś niezwłocznie udać się do lekarza rodzinnego, który wystawi skierowanie do specjalisty gastrologa. Nie zwlekaj z wizytą u lekarza, gdyż Twój stan może się pogarszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi