Gość Arkadiusz Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 W styczniu tego roku miałem operację z powodu wieloodłamowego złamania trzonu kości piszczelowej prawej. Po sześciu tygodniach po zabiegu trafiłem na oddział rehabilitacyjny.Od jakiegoś czasu odczuwam ból w prawym pośladku,podejrzewam, że jest to ból mięśnia , ale nie jestem pewien. Ból pojawia się coraz częściej. Co jest przyczyną bólu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Witaj! Trudno stwierdzić, czy ból pośladka związany jest ze złamaniem piszczeli. opisywane dolegliwości mogą być spowodowane rwą kulszową lub nadwyrężeniem mięśnia. Konieczne będą dodatkowe badania. Powinieneś udać się do specjalisty ortopedy, który po zleceniu dodatkowych badań obrazowych będzie mógł postawić diagnozę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klaudia Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 co jest bardziej skomplikowane z punktu kontuzji skręcenie kolana doszlo do uszkodzenia wiezadel acl , troczek i powstała chrondomalacja III stopnia czy złamanie otwarte wzdłuż kości piszczelowej . Prosze o odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi