Gość zenon Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Dziś byłem ściągnąć gips z ręki złamałem kość łudeczkoatą lekarz nie wysłał mnie na prześwietlenie a nie mogę ruszyć ręką bo mnie boli czy to normalne po takim urazie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sandra Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Możliwe ,że kość się źle zrosła , pójdź jeszcze raz do lekarza i nalegaj na skierowanie na prześwietlenie . Jeśli RTG nie wykaże nic , to po takim urazie zalecana jest rehabilitacja , aby ręka powróciła do sprawności , w końcu była unieruchomiona na dłuższy czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zenon Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 lekarz kazał mi przyjść za 2 tygodnie do kontroli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sandra Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 To długi okres czekania. A prywatnie gdybyś poszedł ? Tylko najpierw musiałbyś mieć świeżo zrobione prześwietlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zenon Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 dzwoniłem do ortopedów z mojej okolicy i wszyscy są na urlopach najbliższy termin to za 1,5 tygodnia to już wole poczekać te 3 dni dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi