Gość przemo0082 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Wycieli mi wyrostek 07.08.2012 jeździłem rowerem zrobiłem około 10 km.18.08.2012 na drugi dzień zaczęło mnie boleć w prawym boku aż na wylot też już diety nie trzymałem jak trochę poleżę to mnie na jakiś czas przestaje boleć co to może być? czy to może z wysiłku? i czy trzeba się zwrócić do specjalisty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Gdyby ci pękł to powstało to w parę godzin był by stan zagrażający życiu, ale 11 dni to stanowczo za mało żeby jechać rowerem 10 km , po min 1 miesiącu można taki wysiłek sobie zadawać (chociaż i tak nie polecam), obstawiam że czujesz ból w mięśniach brzucha które są jeszcze słabiutkie a ty dałeś im popalić , co do diety to nikt nie mówi abyś żył o sucharach i wodzie lecz prawidło się odżywiał , żadnej wieprzowiny, ostrych tłustych ciężkich potraw (pizzy, kebaba,) powinieneś jest kanapki z szynką owoce warzywa, zupy , ogólnie jeść mało a często (5x dziennie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi