Gość Aleksandra Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Jestem 2 tyg po rekonstrukcji acl - martwią mnie małe krwiaki czy też siniaki, które zrobiły się na kolanie, łydce, a w szczególności zasinienie wielkości 3x8cm na kostce, bo utrzymują się już tydzień... Poza tym wszystko wydaje się być planowo: obciążam nogę do granic bólu* powiedziałabym nawet, że mnie nie boli, ćwiczę w domu, bo rehabilitacja dopiero w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrian Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 witam mam to samo i niemam pojęcia czym jest to spowodowane albo krwiak pooperacyjny z kolana przelał sie do kostki albo przypadkowo uszkodzili mi kostke w trakcie zabiegu :p ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi