Gość Dżon Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Miałem krótkie wędzidełko i poddałem się operacji wydłużenia go. Teraz podczas wzwodu mogę ściągnąć napletek tak, by bezproblemowo odsłonić żołądź i na tym koniec, bo skórka dalej niż pod samą żołądź nie zejdzie bez naciągania. Poza tym od razu zsuwa się z powrotem. Taka uroda czy do poprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Witaj! Jeśli odprowadzenie napletka powoduje bezproblemowe odsłonięcie żołędzi podczas wzwodu to wydaje się, że zabieg został wykonany prawidłowo. W razie wątpliwości możesz udać się do urologa, który oceni prawidłowość przeprowadzonej operacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżon Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Nie jest bezproblemowe, bo muszę się trochę przy tym naćwiczyć lub ewentualnie czymś zwilżyć, by był dobry poślizg. Bez tego - góra, dół, góra, mocniej, góra, mocniej. I dopiero schodzi. I odsłania tylko żołądź. I jak puszczę, to od razu wraca. Może po prostu za dużo widziałem idealnych penisów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi