Gość Natalia Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Witam. 15 sierpnia mam operację , artroskopię kolana , ponieważ mam pękniętą łąkotkę. Do operacji zostało sporo czasu a noga boli. Nie mogę spać ani chodzić. Dłużej potrzymam nogę w jednej pozycji to nie mogę z bólu wytrzymać. Biorę leki przeciw bólowe ale to nic nie pomaga, smaruje żelami i też nic :( A do ortopedy troszkę czasu się czeka , a lekarz rodzinny nie przepisze mi nic na to kolano pewnie. Więc tu moje pytanie jaki lek przeciw bólowy stosować aby przestało boleć i abym mogła spać. Chodzi mi o silny lek bez recepty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sandra Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Witaj. Kup Ketonal, może on Ci pomoże . Spróbuj również robić okłady lodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Naat Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Ketonal mi nic nie daje :/ Okłady lodem zmniejszają ból ale nie moge przecież cały czas chodzić z lodem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sandra Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 A poruszasz się o kulach ze stabilizatorem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi