Gość Mateusz Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Witam mam 15 lat i mam problem.3 miesiące temu pojawiły mi się guzki pod sutkami (po przyciśnięciu przeźroczysty płyn) które nie bolą.Nie dawno na czubku głowy po prawej stronie pojawił mi się podłużny guz(twardy jak kość nie bolący).Oraz pare dni temu na dole również z prawej na głowie strony pojawiła mi się mała twarda kuleczka również nie boli jest twarda jak tamten guz. co to może być bardzo jestem tym zaniepokojony.Jeszcze dodam że ostatnio bardzo szybko rosnę czy to może być tym spowodowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka ot tak Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Te guzki mogą być hormonalne związane z okresem dojrzewania i jest szansa, że się same wchłoną, niestety jest też zła wiadomość - każdy płyn z sutka może świadczyć o zapaleniu sutka a do tego guzki świadczą o tym, że coś się dzieje złego, dlatego koniecznie musisz isc do lekarza wykonac USG i zaczac to leczyc bo możesz sobie narobic powaznych problemów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 objawy raka ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sory anonim Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 te guzki na głowie to hormonalne ale ten płyn to ja niewiem(ej anka od tak niestrasz go bo na tamtym temacie o guzkach w cyckach też na straszyłaś gościa a to mieli już gdzies 20 osób z tamtej strony a u mnie w klasie też mieli takie coś i trener miał nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sory anonim Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 a rosnieciem sie nie przejmuj ja bede mial 15 lat ide do 2 gimnazjum i mam taką kartę sportowca bo trenuje msuze co 2 miechy robić badania serca waga wzrost i oczy i ja waze 59 kg nic nie schudłem a uroslem 5 cm mialem wczesniej 1.52 a teraz 2012 roku mam 1.60 nie schudłem bo zato u rosłem kazdy mi mówi ze schudłem bo się wy ciągnełem w góre... pozdrowiena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi