Gość adam Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Witam. Mieszkam w UK i proszę o interpretacje wyników krwi...czeka mnie operacja przepukliny na kręgosłupie...oto ostatnie wyniki :) RF-negativ* ESR-11* CPR-1* WCC-6,8* HB-15,4* MCV-83,4* PLT-262* CREATINE-79* ALT-27* ALP-69* ADJ.CALCIUM-2.38* CK-173* HBA1C-34* GLUCOSE-4,5* TSH-2,01* B12-432* FOLIC ACID-6,7 wiem, że niektóre wyniki są bardzo prawidłowe, ale do niektórych nie dotarłem i nie wiem czego się odnoszą... poprzednio stwierdzono problem z żelazem i w pierwszym badaniu wynik był wysoko zawyżony a w kolejnym w normie...tyle wiem od lekarza...a teraz czekam na zabieg a wizytę po badaniach mam za 2 miesiące :) dlatego proszę o pomoc w ich interpretacji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Witaj! Wyniki Twoich badań są prawidłowe. Możesz spokojnie oczekiwać na wizytę kontolną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi