Gość jowita Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Witam niecale 3 tygodnie temu złamałam palec u stopy (drugi) palec ładnie się zrasta nie trzeba było drutowania mimo że było to złamanie z przemieszczeniem (ale go sobie nastawiłam), dzisiaj zaczęłam się przemieszczać bez kul ale nadal czuje lekki ból moje pytanie dot. tego za ilę będę mogła wsiąść w samochód i go prowadzić bez obawy że coś się stanie z palcem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Witaj! Jeśli jeszcze czujesz ból ból podczas chodzenia to warto nie nadwyrężać palca podczas jazdy samochodem. Jeśli ból ulegnie znacznemu zmniejszeniu to możesz powoli wdrażać prowadzenie samochodu. Na początek powinny to być krótkie odcinki. Najlepiej jednak, żeby sytuację ocenił lekarz na podstawie zdjęcia RTG oraz badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi