Gość karol Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Witam, dwa tygodnie temu miałem wypadek z udziałem piły mechanicznej. Rozpoznanie: rana szarpana palucha lewego z uszkodzeniem prostownika i ubytkiem kostnym paliczka bliźszego. Dziś miałem zdjęte szwy i mam przyjść za nie cały miesiąc na zdjęcie gipsu, rana niby goi się dobrze ale niepokoji mnie ciepło pod gipsem w obrębie rany. Ciepło nasila się pod wieczór w ciągu dnia jest ok. Czy mam czego się bać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Witaj! Jeśli zwiększenie temperatury nasila się wieczorem to może mieć związek z pojawianiem się obrzęku po całodziennym używaniu kończyny górnej. Raczej nie jest to niepokojący objaw. Warto jednak skonsultować się z lekarzem prowadzącym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi