Gość Mateusz Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Od jakiegoś tygodnia odczuwam dziwne bóle w prawym podbrzuszu. Raczej z tego co czytałem w internecie nie są to objawy wyrostka, bo jest to bardzo lekki ból. Nie przeszkadza nawet. Ale dzisiaj jak graliśmy w piłkę na wf zaczęło mnie mocniej boleć- mianowicie coś podobnego do kolki, ale po meczu wszystko ok. Ból nie jest ciągły. Może poboli 5/10min na dzień. Dodam, że jestem po operacji wycięcia woreczka żółciowego. Mężczyzna, 19lat. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ból zaczął być bardziej odczuwany. Teraz przy kaszlu albo śmianiu się. Przeszkadza trochę przy leżeniu na prawym boku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi