Gość jarek Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Mam taki opis RTG kolana .Drobne zmiany zwyrodnieniowe ze zwężeniem bocznego odcinka szpary stawowej w prawym st.kolanowym.Zmiana struktury kostnej w nasadzie dalszej kości udowej(torbielka).Drobne pasmkowate zacienienie rzutujące sie poniżej bieguna dalszego rzepki w pr,st kolanowej(wskazane wykonanie RM).Mam pytanka co dalej robic z tym opisem .kiedyś miałem wypadek i rzepka była operowana zespoleniem metalowym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś się do LORO w Świebodzinie, operowanie kolan to ich specjalność. Polecam ortopedę Filipa Adamcewicza. Tez miałam torbiele w kolanie, aż 4. Zrobili mi artroskopie i resekcje torbieli. Jest juz OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi