Gość Magdalena Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Dzień dobry. Mam pytanie, na prawej dłoni od strony zewnetrznej mam jakby wystającą kość, podczas zginania dłoni staje się ona coraz bardziej widoczna, podczas poruszania dłoni przesuwa sprawiając uczucie bólu. Od paru dni boli mnie cały nadgarstek. Czy jest konieczne usunięcie operacyjne?Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Witaj! O tym, czy konieczne jest usunięcie operacyjne zmiany powinien zadecydować lekarz po uprzednim zbadaniu Cię i zleceniu ewentualnych badań dodatkowych. Najodpowiedniejszym specjalistą w tym przypadku wydaje się być ortopeda. Do poradni ortopedycznej w ramach NFZ konieczne jest skierowanie od lekarza rodzinnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi