Gość Anita Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Witam serdecznie. Mam zdiagnozowany ogniskowy przerost guzkowy wątroby. Guz wielkości 5 cm. Parę dni po diagnozie lekarzy okazało się, że jestem w ciąży. Dowiedziałam się, że ten guz rośnie pod wpływem hormonów, które znacząco wzrastają w okresie ciąży. Czy ma się czego obawiać i czy to ma jakiś wpływ na moje dziecko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Witaj! Teoretycznie przed zajściem w ciążę powinno dojść do leczenia zmiany, gdyż może ona ulegać zwiększeniu. W tej sytuacji jest to niemożliwe. Podczas ciąży powinnaś być pod stałą opieką ginekologa oraz gastrologa oraz stosować się ściśle do zaleceń lekarskich. Odpowiednio prowadzona ciąża powinna zakończyć się szczęśliwym rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agnieszka Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 czesc kochana mam na imie Agnieszka i mam to samo,napisz jak potoczyły sie twoje losy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi