Gość Robert Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Mam taki problem ze boli mnie lewa stopa kilka lat. otoz wyjasniam. kiedy jestem w pracy i musze dlugo stac lub gdy pracuje caly dzien chodzac wieczorem boli mnie obok kostki. bol jest taki ze niemoge przezchwile nadepnaC na stope otoz pochwili juz moge ale bol dalej jest. zaywazylem gdy jak mnie boli ta stopa stawiam krok tą noga wysoki palec idzie w prawa strone tak jakby byly wykrzywione gdy mnie juz nie boli jest ok. problem bolo nastaje po dniu gdy odpoczne ale gdy znow ide do pracy mam to samo. prosze pomozcie mi*((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Witaj! Bóle stóp mogą być związane z wadami anatomicznymi stopy takimi jak koślawość czy szpotawość. Ból może być związany również z ostrogą piętową. Niewykluczone są również nieprawidłowości naczyniowe. Powinieneś udać się do lekarza w celu diagnostyki dolegliwości. Ortopeda wydaje się być odpowiednim specjalistą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi