Gość AsiaM. Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Witam, rok temu trafiłam do szpitala z OZT. Przestrzegałam cały czas diety, z biegiem czasu próbowałam coraz to nowszych rzeczy jeść. Ostatnio zjadłam placek drożdżowy i trafiłam na pogotowie z silnym bólem brzucha i wymiotami. Od dwóch dni znowu czuję lekki ból brzucha, który się nasila i maleje. Czy może to być nawrót choroby? lekarz w szpitalu mówił żebym jadła normalnie tylko mam unikać tłustych rzeczy. Tak też jest. Czy nawrót choroby może się powtórzyć? dodam jeszcze że mam usunięty woreczek i regularnie chodzę do gastroenterologa. proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dok Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 pijesz alkohol?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AsiaM. Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 nie nie piję przed chorobą to tylko w małych ilościach sporadycznie się wypiło a tak to nie. A od dwóch lat to już w ogóle nie piję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrsp Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Drozdzowka , ale bez kruszonki , mnie trafialy z trzustka nektary owocowe, serniki , papierosy. W trzustce zachodzi wiele procesów chemicznych choć potocznie mówi się o tluszczach. Np. kawa , herbata wywołują biegunki (kofeina i teina ). Warto okresowo sprawdzić elastaze-1 w stolcu (jej poziom mówi o stopniu niewydolności trzustki. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi